- Bez lepku
- Bez glutamátu
Say something...
Nothing found. Please repeat.
Unsupported browser. Sorry...
KGV Sambal Badjak
Sambal Badjak je tradiční indonéská chilli pasta s intenzivní chutí a vůní. Tento pikantní produkt se vyrábí z mletých chilli papriček, česneku, cibule a koření, které jsou pomalým smažením spojeny do husté, aromatické pasty.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Sambal Badjak je ideální přísadou do asijských pokrmů, zejména do indonéských a malajských jídel. Dodá vašim pokrmům autentickou chuť a příjemnou pikantnost. Lze jej použít jako dip, marinádu nebo ochucovadlo při vaření. Pro milovníky pálivého jídla je Sambal Badjak nepostradatelnou součástí kuchyně.
Složení: čerstvě mleté pikantní papričky 38%, mleté cibulky, rostlinný olej, sůl, cukrový sirup, jemný třtinový cukr, šalotková pasta, <2% hovězí vývar, L-glutaman sodný, česneková pasta, kyselina citronová, kyselina L-askorbová, guma guar, xanthan, sorban draselný, benzoan sodný, kyselina octová, disiřičitan draselný
Alergie: výrobek může obsahovat stopy celeru
Tipy na použití:
- Jako dip k smaženým nebo grilovaným pokrmům
- Přidejte do marinád na maso nebo ryby
- Vmíchejte do rýžových nebo nudlových pokrmů pro extra chuť
- Použijte jako základ pro omáčky nebo curry
- Namažte na sendvič nebo bagetu pro pikantní twist
Otázky a odpovědi
Je Sambal Badjak velmi pálivý?
Ve srovnání s jinými druhy sambalu je Badjak středně pálivý. Jeho chuť je komplexní a aromatická, ne jen čistě pálivá.
Jak dlouho vydrží otevřená sklenice?
Po otevření vydrží Sambal Badjak v lednici až 3 měsíce, pokud je správně uzavřen a skladován.
Je Sambal Badjak vhodný pro vegetariány?
Ano, většina značek Sambal Badjak je vhodná pro vegetariány. Vždy však zkontrolujte složení na obalu.
Shrnutí: Sambal Badjak je nepostradatelnou součástí indonéské kuchyně. Tato všestranná chilli pasta nabízí perfektní rovnováhu mezi pikantností a aromem, což ji činí ideální pro různé kulinářské experimenty. Ať už ji použijete jako dip, marinádu nebo přísadu do vašich oblíbených pokrmů, Sambal Badjak vám pomůže vytvořit autentický chuťový zážitek z jihovýchodní Asie přímo ve vaší kuchyni.
Použití: Pikantní dochucovací pasta vhodná pro přípravu asijských jídel nebo jako příloha k různým druhům masa a zeleniny.
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 1800 kj |
tuky | 25,2 g |
z toho mastné kyseliny | 3,06 g |
sacharidy | 48,6 g |
z toho cukry | 9,5 g |
bílkoviny | 3,4 g |
sůl | 4,28 g |
- Name : 30 day return policy
- Description We will send a replacement (Credit Request). We will pick up the item you wish to return within 6 days. We hope you understand that we can only accept items for return if they have not been used or tampered with. Original packaging and accessories also need to be returned along with the item.
Click here to get more details
Boxed:
Sticky Header:
Sticky Add To Cart
Sticky Footer:
Font:
Call Our Store